Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Verhuisfirma

Verhuizen zonder al teveel problemen is geen gemakkelijke klus. Vaak wordt een gebrek aan organisatie een probleem en de irritaties lopen al snel op. Om te voorkomen dat u overweldigd wordt door onvoorziene omstandigheden, kunt u het beste de hulp inroepen van een gespecialiseerde firma die zich bezig houdt met alles.

Bouwklaar brengt u in contact met professionals uit de sector. Beschrijf voor ons uw project in enkele lijnen in het formulier hieronder en wij zullen het voorstellen aan ons netwerk. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een betrouwbare verhuizer

U zal het grootste deel van uw bezittingen toevertrouwen aan een verhuisfirma. Uw goederen, waardvol of niet, worden verplaatst en het is niet meer dan logisch dat u hiervoor de beste service wenst. Een goede partner vinden, zit hem in de details. Lees goed de volgende criteria om de juiste keuze te kunnen maken:

  • Kijk naar de intrinsieke kwaliteit van het bedrijf: aantal werknemers, jarenlange ervaring, aantal vrachtwagens, heftrucs, trailers, de reputatie, en referenties
  • De prijs van de aangeboden prestatie
  • De beschikbaarheid
  • Het aanbieden van andere diensten zoals het lenen van een lift, het aanbieden van karton, verpakken, het demonteren en monteren van meubels, en het beschikken over een magazijn 

De afrekening? 

Vaak zullen verhuizers een vaste prijs aanrekenen. Zo kunt u zelf kiezen in welke mate u hen wilt laten tussenkomen en wat u uit handen geeft. 

Het is bijvoorbeeld perfect mogelijk om een firma enkel te vragen voor het verplaatsen van uw kartonnen dozen. Maar u kunt evengoed uw volledige verhuizing van A tot Z aan hen over laten.