Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Afsluitingen

U wilt uw eigendom afbakenen? U wilt een scheiding tussen uw grond en die van de buren?

Dat kan, maar u moet rekening houden met enkele zaken, zoals een bouwvergunning, de te respecteren grenzen en afmetingen, of wat u wel en niet mag planten als scheiding.

Vul onderstaande aanvraag in en wij bezorgen u gratis tot vijf afspraken met professionals. Zij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Nadien zullen zij een offerte opstellen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Met welke elementen moet u rekening houden?

Om uw persoonlijke ruimte te beschermen tegen inkijk en indringers is het interessant om een afsluiting met hagen te gebruiken. Wij raden om te overleggen met uw buren om conflicten over de plaatsing of het soort planten te vermijden, en de goede verstandhouding te bewaren. Zo kunt u niet alleen de onderhoudskosten delen, maar ook de kosten voor installatie en beplanting.

Er bestaan verschillende soorten afrasteringen:

  • Eenvoudige mazen die ruiten vormen op de volledige hoogte en breedte van de afsluiting. Gelaste mazen die rechthoeken vormen in de hoogte over de hele structuur. Voor deze twee soorten afrasteringen is een spandraad nodig om de hele constructie stijf en doeltreffend te houden.
  • Gelaste mazen kunnen ook stijf zijn, en hebben geen spandraad nodig. Ze zijn erg schokbestendig en vervormen niet als er planten doorheen groeien.

Neem contact op met vakmensen om uw projecten te realiseren. Zij kunnen u ook adviseren over de voor u best geschikte afsluiting.