/tuin-21
/tuin-21 Tuin – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Tuin

Zoekt u een vakman voor de onderhoud of de aanleg van uw tuin? Wilt u een carport of veranda plaatsen? Een tuinman of -architect inhuren? Bij Bouwklaar vindt u alle hulp. Dien uw aanvraag in en wij maken voor u tot 5 afspraken met professionals. Zij komen bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en een offerte op te stellen. Vervolgens is het aan u om een vakman te kiezen die het beste voldoet aan uw wensen. 


De werkzaamheden in uw tuin zijn talrijk en uitzonderlijk gevarieerd. Het onderhoud kost tijd en vaak ook deskundigheid. Het merendeel van het werk kunt u het beste uitvoeren bij milde temperaturen en bij weinig regen. Daarom zijn de herfst en de winter belangrijke momenten om zich te concentreren op andere taken. Tijdens deze maanden kunt u bijvoorbeeld zorgen voor het algemeen onderhoud (snoeien, kappen van bomen, het onderhoud van de septische put, reinigen van de carport, opruimen, enzovoort). Al deze werkzaamheden kunt u natuurlijk ook uitbesteden aan een tuinman, tuinbedrijf of -aanlegger. U kunt al deze vakmannen vinden bij Bouwklaar!

Eén tuin, duizend mogelijkheden

Voor elke fase van uw tuinwerzkzaamheden staan Bouwklaar en haar partners aan uw zijde. 

Ontwerp uw tuin

Wat zou een huis zijn zonder de grond en een hof? Stel uzelf de juiste vragen om de duurzaamheid van uw woning te verzekeren:

  • Onderhoud: methode, moeilijkheidsgraad, de benodigde tijd, renovatie, vernieuwingen, enzovoort
  • Garantie: duurzaamheid, inhoud (terugbetaling, vervanging, ondersteuning), prijs, vernieuwing,...
  • Kwaliteit: van hout bijvoorbeeld. Wij zorgen voor de densiteit van de planken en voor de samenstelling ervan.

Laat uw wensen in vervulling gaan!

Omring uw huis

Decoreer en bescherm uw huis tegelijkertijd. Wij brengen u in contact met de beste vakmannen voor het installeren van uw hekwerk, poorten of afsluitingen rond uw huis. 

Een pad of oprit om U tegen te zeggen? Vul uw aanvraag in en ontvang tot 5 gratis afspraken. 

Uw eigendommen onderhouden

Verzorg uw woning en verlos uzelf van de meest ondankbare taken via onze vakmannen. Zij kunnen u informeren over de beste tijd om uw bomen te snoeien, de veiligheidsmaatregelen, vergunningen of gemeentelijke obligaties, enzovoort.