Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Timmerwerken

Er zijn vaak veel kleine klusjes die opgeknapt moeten worden in huis. Denk aan het vervangen van uw raamkozijn, uw houten trap repareren, een nieuwe deur plaatsen, etc. Lijkt het u ook niet fantastisch om voor al deze werkzaamheden één vaste timmerman te gebruiken waar u altijd op kan rekenen? Zoek deze vakman bij Bouwklaar door ons formulier in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat u tot 5 afspraken ontvangt met vakmannen die bij u langskomen. U kiest vervolgens de vakman met wie u wilt samenwerken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Niet alleen uw kleine klusjes kunnen worden opgeknapt, ook grotere klussen aan bijvoorbeeld een nieuwbouw zijn voor onze timmermannen geen obstakel. Vul ons aanvraagformulier in en onze vakmannen komen bij u langs. 

Een timmerman of een houtbewerker?

Het is niet altijd gemakkelijk om uit te zoeken naar wat u op zoek bent. Als u zelf niet bezig bent met een van deze ambachten weet u waarschijnlijk niet altijd goed wat nu juist het verschil is. Daarom leggen wij dat graag voor u uit

  • Timmerwerken zijn grotere klussen die vooral in de bouw het onderhouden of plaatsen van vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen inhouden. In de meubelmakerij worden deze vakmannen schrijnwerkers genoemd en maken zij maatkasten, keukens, etc.
  • Houtbewerken is een preciezer werk met een origineel eindresultaat. Een houtbewerker maakt bijvoorbeeld houten kunstwerken, antiek, stijlmeubels, decoratieve of nuttige voorwerpen, etc. 

Uw allround vakman

In deze ambacht bestaan nog enkele onderverdelingen.

  • Een daktimmerman plaatst de dakconstructie. Bij alle klussen die te maken hebben met deze constructie kan zijn hulp ingeroepen worden. 
  • Als meubelmaker timmert hij meubels van verschillende materialen in elkaar. Zowel hout, kunststof of metaal zijn materialen waar hij mee kan werken.
  • Vandaag de dag gebeuren er veel bewerkingen door het gebruik van machines. Ook hier hebben er vakmannen hun specialiteit van gemaakt. Zij staan in voor het machinaal bewerken van hout.

Waarom u hen nodig hebt

We geven toe: er zijn klusjes die u zeker zelf kan opknappen. Maar dat is niet het geval voor alle timmerwerken. Kent u bijvoorbeeld alle voorschriften die nodig zijn voor u een dak installeert? Weet u hoe u perfect kan meten? Kunt u zonder hulp een stelling plaatsen? Kan u uw deurkozijn vervangen zonder grote schade aan te richten aan uw muren? Heeft u vaak nee moeten antwoorden op deze vragen? Geen nood! Onze professionals zeggen ja op elk werk dat binnen hun vakgebied valt en helpen u graag met al deze klussen!