Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Ontstoppingsdienst

Het is noodzakelijk om de leidingen goed te onderhouden, het kan dus nuttig zijn om ze bijvoorbeeld regelmatig te ontstoppen.

Aarzel dan ook niet en vul onderstaande aanvraag in, wij bezorgen u tot vijf afspraken met gekwalificeerde vakmensen. Zij komen bij u langs en zullen een offerte op maat opstellen. Vervolgens kiest u met welke vakman u wilt samenwerken.


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Hoe gaan ze te werk?

Om leidingen schoon te maken beschikken vakmensen over een hele reeks oplossingen. Ze gebruiken bijvoorbeeld een rioolrat, een grote flexibele buis met punten aan de uiteinden. Dit werktuig wordt zo ver mogelijk in de leidingen gestoken. Met een zwengel kan de buis ook gedraaid worden.

Als deze eerste techniek niet doeltreffend is, biedt een hogedrukreiniger de doeltreffendste oplossing. Op die manier schuift de buis alleen in de leidingen door de druk die de buis voortstuwt. Dit is zeer nuttig voor lange leidingen van verschillende meter.

Het is raadzaam om dit om de twee jaar te laten uitvoeren om uw leidingen gedurende langere tijd in goede staat te houden. Vertrouw dus op onze vakmensen, zo voorkomt u andere grotere problemen in de toekomst.