Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Ongediertebestrijding

Desinfecteren, rattenbestrijding en insectenverdelging zijn moeilijk en kunt u het beste toevertrouwen aan kundige vakmensen.

U wilt een kamer desinfecteren, ratten bestrijden in uw kelder of een zwerm bijen verdelgen, dan kunt u beter vertrouwen op de geschikte persoon.

Vul onderstaande aanvraag in en wij bezorgen u tot vijf afspraken met vakmensen die bij u langskomen om uw klus te bespreken. Nadien brengen zij een offerte op maat uit en kunt u kiezen met welke vakman u wilt samenwerken.  


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Desinfecteren

Bepaalde kamers in huis kunnen plaats van bacteriën worden tijdens bepaalde periodes van het jaar. Het is dus belangrijk om grondig te desinfecteren om de verspreiding van kiemen te voorkomen. Tijdens epidemieën kunnen er microben in de lucht zitten maar ook op bepaalde oppervlakken in uw woning. Vergeet bepaalde delen van uw woning niet schoon te maken, zoals klinken van deuren, schakelaars, computers of telefoons.

Allemaal kleine zaken die we elke dag aanraken, maar die we vaak vergeten te desinfecteren en die haarden van kiemen vormen. Het is dus beter deze regelmatig te desinfecteren om uw hele woning op te knappen.

Rattenbestrijding

Het is belangrijk dit te doen om problemen te voorkomen die veroorzaakt worden door deze knaagdieren. Ze beschadigen uw woning, de vloeren, de muren, de deuren, elektrische kabels, leidingen of voedingswaren. Ze kunnen dus ongevallen veroorzaken, gaslekken, brand of nog grotere schade!

Om iets te doen aan deze plaag moet u, zodra het probleem wordt vastgesteld, een beroep doen op vakmensen om u af te helpen van deze kleine diertjes. Wacht niet te lang, want ze planten zich erg snel voort.

Er bestaan twee manieren om ratten te bestrijden:

  • Door de knaagdieren te doden, met vallen of met vergif (rattenvergif).
  • Door de ratten of muizen te vangen en los te laten op een veilige afstand van uw woning. Daartoe worden speciale vallen gezet om ze te vangen zonder ze te doden. Het is raadzaam om een beroep te doen op een rattenvanger die u kan adviseren en een doeltreffende remedie kan vinden voor uw probleem. Hij houdt zich niet alleen bezig met ratten maar ook met andere knaagdieren in uw woning.

De prijs voor een dergelijke interventie hangt af van de gebruikte methode, de werkuren en mogelijke transportkosten.

Insectenbestrijding

Hoe schoon uw huis ook is, insecten, zoals luizen, kakkerlakken, mieren worden niet tegengehouden. Insectenbestrijding omvat verschillende methodes en technieken om bepaalde insecten te verwijderen en te vernietigen met verschillende insecticiden. Als de ongewenste gasten geen reëel gevaar vormen, zal een afstotend middel volstaan om ze te verwijderen.

Er bestaan traditionele vallen met een lokaas (feromonen – seksuele geurtjes) en lijm (sterke lijm). Er bestaan ook elektrische vallen om de insecten te elektrocuteren.

Een beroep doen op een onderneming voor insectenbestrijding is een goed idee om deze indringers gedurende langere tijd kwijt te raken. Afhankelijk van het (in het algemeen specifieke) type interventie maar vooral in functie van de te verwijderen insecten, bestaan er verschillende tarieven.

Als u ongewenste gasten hebt in uw omgeving, wacht dan niet tot het te laat is. Doe een beroep op een vakman die u in een mum van tijd van deze kwelgeesten kan verlossen!