Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Glazenwasser

Alle ramen van uw woning wassen kunnen kosten bij komen als zij moeilijk bereikbaar zijn. Onze vakmensen kunnen u snel adviseren. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat er tot 5 professionals bij u langs komen om uw klus te bespreken. Nadien brengen zij een offerte uit en is het aan u om te kiezen met wie u wilt samenwerken.


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Ramen wassen?

Dit kan een extreem moeilijke opdracht zijn als ze erg hoog zijn, op het dak of gewoon als u niet beschikt over de noodzakelijke middelen. De vakmensen zijn in het algemeen goed uitgerust. Ze hebben schuifladders met een groot bereik of andere passende uitrustingen.

De diensten die u kiest tijdens het onderhoud met de aannemer hebben een directe impact op de prijs die u zult betalen. Ook het aantal ramen van de woning zal invloed hebben op het bedrag dat u moet betalen. 

Gezien deze kosten is het dus belangrijk om zoveel mogelijk bedrijven te contacteren en te onderhandelen over de prijs. Rekening houdend met de vele factoren zal het gemakkelijker zijn om de mensen die de ramen zullen schoonmaken persoonlijk te ontmoeten.