Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Zonwering

Natuurlijk wordt iedereen vrolijk als de zon schijnt. Maar als u buiten wilt eten of gewoon wil genieten van de warmte zonder in de volle zon te zitten, is een zonwering de ideale oplossing. Zo kunt u toch genieten van de zalige zomerdagen zonder dat u zich voortdurend moet blootstellen aan de zon. Om de juiste vakman te vinden voor deze installatie of reparatie, kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u na uw aanvraag aan 5 afspraken met professionals.


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een zonnescherm of –luifel is niet alleen handig in de zomer, ook in de andere seizoenen kan de installatie u beschermen tegen verblinding van de zon. In tegenstelling tot rolluiken zorgt het ervoor dat u altijd licht en warmte binnenkrijgt in uw woning. Wilt u de prijs weten voor een installatie of herstelling? Doe een beroep op ons aanvraagformulier en wij plannen 5 afspraken in met vakmannen.

De ideale bescherming voor buiten en binnen

Een zonnewering is niet alleen een installatie voor buiten, maar kunt u evengoed binnen plaatsen. Wij lichten beide installatie graag toe: 

Binnenzonweringen hangt u aan of voor uw ramen. Ze beschermen u niet alleen tegen de zon en de warmte, het geeft ook een extra dimensie aan uw interieur. Verwar deze installatie niet met rolluiken. Rolluiken zullen een ruimte volledig verduisteren. Dat is hier niet het geval. Deze weringen zullen overdag nog voldoende licht binnen laten. We onderscheiden verschillende vormen van weringen binnenshuis: 

  • Jaloezieën: verticaal of horizontaal geplaatste lamellen;
  • Rolgordijnen: gordijn dat u kan op- en afrollen. ;
  • Vouwgordijnen: kunt u ook op- en afrollen maar plooit zichzelf als u het optrekt; 
  • Plissé gordijnen: een gordijn met een geplisseerde zigzag-vorm en ideaal voor elk type raam. Kan bijvoorbeeld ook onderaan aan het raam gemonteerd worden; 
  • Er zijn nog veel meer vormen van gordijnen. Het is aan u om te kiezen welke het best past bij uw wensen. 

Buitenzonweringen zijn vaak grote installaties die een bepaalde oppervlakte overdekken. Het is ideaal om uzelf te beschermen tegen de zon als u wilt genieten op uw terras of in uw tuin. Maar er bestaan ook weringen die u aan de buitenkant van uw ramen kan plaatsen, hierin onderscheiden we ook enkele vormen: 

  • Buitenjaloeziën;
  • Blinden en vensterluiken: zijn horizontale panelen die je naar buiten of binnen kan draaien. Weren regen en laten zon en warmte door. Ze zijn vaak gemaakt uit hout.

Kiest u voor automatisering? 

Bij de installatie van uw zonnewering kunt u er ook voor kiezen hoe u deze wil bedienen. Lijkt het u handig om op een knopje te drukken zodat de installatie uit of op rolt? Dan zal u het meest genieten van een automatische installatie. Of wat dacht u ervan om met uw smartphone uw installatie te bedienen? Dit werkt zelfs als u niet thuis bent! Integreer het systeem dan in uw domotica en geniet van een ultiem gebruiksgemak. 

Vertrouwt u de nieuwe technologieën niet helemaal? Geen zorgen, onze vakmannen staan altijd klaar om een handmatig mechanisme te installeren in uw huis.