Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Vliegenraam

Om u op een natuurlijke en esthetische manier te beschermen tegen insecten en ander ongedierte is er niets beter dan een vliegenhor. Het fijne gaas of speciale weefsel wordt in een kader geplaatst (vaak uit hout) en in de raamkozijnen gemonteerd. 

Installatie op maat en/of de plaatsing kunt het beste overlaten aan een professional. Vul onderstaand formulier in en ontvang tot 5 afspraken met vakmannen.


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Welk type moet u kiezen?

Voor een raam/velux, deur of dak kunt u kiezen uit:

  • De klassieke versie die u zelf plaatst als u uw raam opent
  • De oprolbare versie die discreet verwerkt wordt, zodat u het niet ziet als u het niet nodig heeft
  • De geplooide versie die vastgehangen wordt aan uw deur of raam en je horizontaal of verticaal opentrekt.

Een esthetische meerwaarde

Geniet van de prachtige dagen zonder u zorgen te moeten maken over een invasie van insecten die uw woning kunnen binnendringen. Laat daarom een plooibaar horraam installeren. Vervang het gordijn, bestaande uit plastiek koorden of kralen en parels, door een elegante oplossing

Installeer deze geplooide versie ook aan de binnenkant van uw ramen.

Zelf een vliegenhor maken? Dat is moeilijker dan u dacht!

Deze vorm van bescherming moet op maat worden gemaakt en geplaatst op de juiste plaats, anders kunt u het sluiten en/of openen van ramen belemmeren.

Eerst moeten de juiste afmetingen van het raamkozijn genomen worden. Plaats ook altijd bescherming op het raamwerk. 

De volgende stappen zijn het net/de afrastering op het profiel aanbrengen en vastmaken aan de binnen- en buitenkant van uw venster. U zult wel begrepen hebben dat u tijdens de montage precies en nauwkeurig te werk moet gaan.

Aarzel niet om de hulp in te roepen van professionele installateurs voor een oplossing die volledig is aangepast aan uw wensen en die perfect past bij uw ramen of om een idee te krijgen van een prijs.