Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Zandstralen van gevels

Deze techniek bestaat uit het reinigen van buitenmuren aan de hand van een krachtige straal zand (of glas) die droog of vochtig op de muur wordt gespoten. Dankzij deze interventie geeft u een nieuwe look aan uw gevel met een gegarandeerd succes.

Dit werkt vereist speciaal apparatuur, expertise en specifieke kennis om schade te voorkomen aan de materialen die deel uitmaken van uw muur. Maak gratis kennis met de vakmannen uit uw buurt door ons formulier hieronder in te vullen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Let goed op welke gevels u reinigt

Vooral op sterke steensoorten is het aangeraden om te zandstralen: beton, blauwe hardsteen, graniet, hout, baksteen (compact).

Deze vorm van schoonmaken is zo krachtig dat het zand (of glas) bepaalde gevels kan beschadigen. Raadpleeg daarom een ervaren bedrijf dat weet welke gevelbekleding onderworpen kan worden aan deze techniek. 

De verschillende technieken

De meest gekende methode is droog zandstralen. Zo wordt op een droge manier zand of glas onder perslucht op de buitenmuren gespoten. U heeft het waarschijnlijk al begrepen, het gaat hier om een zeer agressieve techniek. Reinigen is één ding, definitief verwijderen van uw gevelbekleding een ander! Let goed op: gebruik deze methode nooit op poreus materiaal! 

We raden u aan om vooral gebruik te maken van de milde manier om te zandstralen. Dat alternatief is effectief op ingelegde en licht bevuilde gevels.