Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Gevelwerken

Wilt u uw gevel vernieuwen of gaat u hem schilderen, versterken, isoleren of renoveren?

Vul dan uw aanvraag in op het formulier hieronder en treedt in contact met de bedrijven uit uw regio. 

Om verrassingen te vermijden, leest u best aandachtig onze raad onder het formulier!


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Bekleding

Vergeet niet dat u bij deze onderneming moet kiezen om een coating te zetten met of zonder isolatie. En als u ervoor kiest om uw gevel af te dichten dan moet u er ook rekening mee houden dat de prijs per m² aanzienlijk zal toenemen.

Denk er ook aan dat isolatie altijd een investering voor de toekomst is. Het vermindert uw facturen en bestendigt ook de staat van uw woning. Het is verstandig om een behandeling tegen vocht te voorzien en zo alle schade die hiermee gepaard gaat aan uw muren, frames, grond, plafond, etc. te voorkomen. 

Schilderen

Het is interessant om de buitenkant van uw woning te laten schilderen door een professionele schilder. De staat van de muur, het materiaal dat u moet gebruiken, de verf die u moet gebruiken of het materiaal dat u nodig hebt om de bovenkant van uw woning te doen, zijn slechts enkele redenen die uitleggen waarom de tussenkomst van een vakman belangrijk is.

Het werk duurt ongeveer 2 tot 3 weken aangezien het even duurt om alle lagen te laten drogen. Ook is het mogelijk dat uw project vertraging oploopt omwille van de weersomstandigheden. Zoals u wel weet, maakt regen de werkzaamheden bijna onmogelijk, maar het is ook af te raden om te schilderen in fel zonlicht. Dat maakt de verf te snel droog en belemmert de natuurlijke onttrekking van vocht.

Voor de keuze van verf kunt u het beste een deskundige raadplegen die weet of u een speciale bekleding nodig heeft tegen zware regen, of u acryl nodig hebt of welke primer ideaal is voor uw muren.

Ideeën nodig?

Wilt u uw huis een nieuwe look geven, maar weet u niet hoe u hieraan moet beginnen? Dan is het moment aangebroken om al uw vragen te stellen aan diegene die er verstand van hebben. Vul daarom nu bovenstaand formulier in!