Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Gevelbepleistering

Om uw buitenmuren te isoleren of ze een facelift te geven, is gevelbepleistering een oplossing. Aangezien bepleisteren een delicate operatie is om aan te brengen, kunt u het beste contact opnemen met een gekwalificeerde persoon die over de juiste kennis en apparatuur beschikt.

U vindt een ervaren vakman uit uw buurt door ons formulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat zij bij u langskomen om een offerte op maat op te stellen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Een gepleisterde gevel, hoe gaat het in zijn werk? 

Voorzichtigheid is belangrijk! Vanaf 3 meter hoogte is het aangeraden om een stelling te plaatsen. Hierop kunt u besparen indien de expert waarop u een beroep doet over zijn eigen materiaal beschikt. Als hij het nog moet huren, zal hij dat waarschijnlijk doorfacturen aan u. 

De ondernemer die uw buitenmuren met gips zal bewerken, zal eerst en vooral de muur spoelen en reinigen. Daarna zal hij deze behandelen met anti-schimmelproducten. Onze raad: als plantenvriend beschermt u uw planten met een zeil of verplaatst u ze tijdelijk. 

De tweede stap is het dichten van de aanwezige scheuren. Maak u geen zorgen indien u nog kleine scheurtjes ziet, gips is dik genoeg om deze te vullen. 

Nadien wordt er een fixerende grondlaag aangebracht, deze moet vaak 24 uur drogen.

Na de voorbereidende laag en de onderlaag, kan de uiteindelijke afwerkingslaag geplaats worden: gips of pleister. Dat zal in een redelijk dikke laag aangebracht worden alvorens het snel bewerkt moet worden met de middelen die de professional met zorg heeft uitgekozen voor u in functie van de afwerking die u wenst.

Goed om te weten: bepleister uw gevel niet in volle zon of bij vriestemperaturen. 

Krijg een idee van de prijs

Ons platform is er om u te helpen bij het vinden van de juiste partner voor uw klus. Wacht dus niet langer en de professionals weten wat u nodig heeft.