Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Gevelbekleding

Mensen beginnen meer en meer aandacht te besteden aan de gevel van hun woning. En ook u zal het hoogstwaarschijnlijk belangrijk vinden dat deze er goed uitziet. Het is namelijk het eerste dat opvalt aan een huis.

Voor de kwaliteitsvolle plaatsing of renovatie van uw gevelbekleding, kunt u het beste de hulp inschakelen van professionals uit ons netwerk. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat vakmannen bij u langskomen om een offerte op maat te maken. Waarom twijfelt u nog? 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende soorten bekleding, dat u niet zal weten hoe u moet kiezen. Maar geen nood, wij van Bouwklaar helpen u een handje vooruit en geven u wat meer informatie die u kunt gebruiken voor uw klus.

De materialen voor uw buitenmuur

U zal wel merken dat u de draagmuren niet als buiten- of binnenmuur wilt. Daarom moet u een keuze maken tussen de materialen die u zal gebruiken om alles te bedekken en uw huis een mooi uiterlijk te geven. Onthoud ook goed dat als u uw huis goed wilt isoleren, het ook interessant is om isolatie te plaatsen tussen uw draagmuur en uw buitengevel (spouwmuur, steenstrips, etc.).

Een overzicht van enkele interessante materialen die u kan gebruiken:

  • Baksteen: het is de meest gebruikte vorm. Ook de formaten en productiewijze van deze steen verschillen enorm en dat maakt het aanbod nog interessanter. Hier kunt u ook kiezen of u een voeg wilt of dat u de stenen zal lijmen op uw buitenmuur. Enkele voordelen: het neemt snel water op en geeft dat ook snel terug af, mogelijkheid om kleurnuances toe te voegen.
  • Beton: begint aan populariteit te winnen. Het geeft een strak uitzicht en valt daardoor in de smaak bij mensen die van de moderne bouwstijl houden. Deze steen heeft een enorm hoge druksterkte en is maatvast. Daarnaast varieert het aanbod aan betontegels enorm, ze bestaan in verschillende kleuren en formaten.
  • Hout: wordt regelmatig gekozen als bekleding voor de buitenmuren. De planken kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden. Een heel groot voordeel van hout is dat het bij elke stijl past. Een nadeel is dan weer dat het veel onderhoud vraagt.
  • Groengevel: is een verticale manier om een tuin aan te leggen. Deze manier geeft een natuurlijke meerwaarde aan uw woning. Ook zorgt het voor temperatuur- en geluidisolatie. Wilt u slechts een deel van uw muur met groen laten begroeien? Dan is dat geen probleem.  
  • Verf: wilt u uw huis een speciaal kleurtje geven? Dan kan u gebruik maken van verf. Verf kan aangebracht worden op volgende materialen: baksteen, beton, kunststof, pleister, etc…
  • En dan bestaan er ook nog gevels uit metaal zoals zink, koper, aluminium, etc..

Nu is het aan u om de juiste keuze te maken. Maar wees gerust, u hoeft dat niet alleen te doen. Onze specialisten staan te popelen om u verder te helpen en u meer informatie te geven over al de mogelijke materialen die u overweegt. Waar wacht u nog op? Vul het formulier hierboven in en zij komen bij u langs!