/keuken-20
/keuken-20 Keuken – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Keuken

Droomt u van een nieuwe, moderne keuken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u een keuken op maat laten maken? Dan is Bouwklaar uw juiste partner! Vul het formulier in en u ontvangt tot 5 gratis afspraken met professionals. Zij komen bij u langs om de verbouwing te bespreken en maken een offerte op maat. Vervolgens is het aan u om een vakman te kiezen die het beste voldoet aan uw wensen.


Een woning zonder keuken is ondenkbaar. Gaat u bouwen of renoveren en wilt u een nieuwe keuken? Zoekt u nieuwe meubelen of apparaten? Vul het aanvraagformulier in en Bouwklaar bezorgt u tot 5 gratis afspraken met vakmannen.  

Welke stijl past in uw woning?

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken is het interessant om na te gaan welke stijl het beste bij uw woning past. Veel gezinnen brengen hier veel tijd door. Vaak is het naast een plaats om te koken ook de ruimte om te eten. Zorg er dus voor dat deze kamer in harmonie is met de stijl en het interieur van uw woning. 

Modern, landelijk of eigentijds?

Bent u trendy en telkens op zoek naar de nieuwste spullen? Dan is de moderne keuken iets voor u. Ga voor strakke kleuren en combineer bij voorkeur zwart en wit. Bent u eerder een huismus en geniet u van uren kokerellen om nadien gezellig met de familie aan tafel te kruipen? Dan is de landelijke stijl hoogstwaarschijnlijk uw droom! Deze heeft een uitnodigend karakter door de warme kleuren die gebruikt worden. Denk hierbij aan bordeaux, bruin en grijs. Eigentijdse keukens zijn zowel functioneel als stijlvol. De tijdloze look zorgt voor een smaakvol en gezellig interieur. Kies de kleuren die u het meest aanspreken en wees niet bang om te combineren. Wilt u professioneel advies over de kleuren en de stijl van uw kookvertrek? Aarzel dan niet om het formulier in te vullen.  

Uw keuken op maat gemaakt

Keukens op maat van onze professionals zijn van een hoge kwaliteit en kiest u volledig zelf. Wilt u zich er volledig thuis voelen? Laat ze ontwerpen, zo kiest u zelf de look en welke extra’s u wilt toevoegen. 

De inrichting: van kasten tot ovens

U heeft de kleuren van uw vloer en muren gekozen.  Nu is het tijd om na te gaan welke meubelen en apparaten u zal plaatsen. Een oven, spoelbak en fornuis zijn onmisbaar. Maar ook kasten en een aanrecht zijn enorm handig. En is het niet fantastisch als deze allemaal perfect samengaan? Ook de meubels dragen bij aan de totale look. Hou dezelfde stijl aan om een mooi geheel te krijgen. Onze keukenontwerpers zullen u hierin begeleiden!