Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Velux ramen

U wilt een venster in uw dak? U wilt rechtstreeks licht in uw woning, dat kan door een dakraam te plaatsen.

Vergist u niet, dit is een werk dat u moet toevertrouwen aan een ervaren vakman!

Vul onderstaande aanvraag in en wij zorgen voor afspraken met vakmannen die voor u een offerte op maat maken.  


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Wat moet u weten?

Velux zijn dakvensters die licht toelaten in de dakconstructie zonder te raken aan de helling van het dak. Dit type venster heeft een enorm thermisch vermogen. Het laat toe een ruimte in de winter te verwarmen met de zonnestalen zonder dat de ruimte in de zomer een oven wordt.

Dit soort venster heeft ook een ongeëvenaarde duurzaamheid, eens geïnstalleerd en zorgzaam gebruikt gaat het immers tot 25 jaar mee zonder te moeten worden vervangen! Zoals hiervoor al gezegd, is het essentieel om er een vakman bij te halen, hij kunt u direct zeggen wat mogelijk is.

Hoe een dakvenster kiezen?

Er moet rekening gehouden worden met verschillende criteria bij het kiezen van het type venster. Eerst en vooral wordt het type bepaald door de dakarchitectuur en de woning in haar geheel. Is het dakvenster bedoeld voor een slaapkamer dan zult u een superieur model moeten kiezen om het geluid van regendruppels, het warmteverlies in de winter en oververhitting in de zomer te verminderen.

Er zijn twee soorten beschikbaar:

  • Roterend: het meest gebruikte systeem geschikt voor standaard dakconstructies. De onderkant van het venster moet op 90 centimeter van de vloer komen om het te kunnen openen en toch buiten het bereik van de kleintjes te houden. Om ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden draaien ze 180°.
  • Uitstekend: bij dit systeem gaat alleen de onderkant van de velux open en draait om een as in het bovenste deel. Alleen de onderkant kan worden geopend.

Zoals hiervoor gezegd, moet zo een structuur worden geplaatst door een vakman. Aarzel niet en vul het formulier in. Onze partners komen bij u langs om te bekijken wat het meest geschikt is voor uw woning.