/dak-14
/dak-14 Dak – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Dak

Bent u op zoek naar een vakman om u te helpen met uw dakgebinte, -bedekking, -goot, schoorsteen, of om een nieuw dak te leggen? Zoek niet verder, al onze experts staan voor u klaar! 

Vul het formulier in van de service die u nodig heeft en wij maken tot 5 afspraken met vakmannen die bij u langs komen om een offerte op maat te maken. 


Complexe klussen die u beter uitbesteedt aan een professional

Dakwerkzaamheden zijn complexe klussen die meestal uitgevoerd worden aan een van volgende onderdelen:

  • Het dak zelf: Schuine, platte of groendaken. Al deze soorten hebben betrekking op de skeletbouw en zorgen voor de isolatie en waterdichtheid van het bovenste deel van uw huis.
  • Dakgoten: helpen bij het geaccumuleerd afwateren. Deze mogen geen belemmering vormen voor de doorstroming van de regen naar de bodem. Als u uw dakgoten niet onderhoudt, loopt u het risico op waterinsijpeling, vocht in uw huis en zelfs beschadiging van de funderingen.
  • Kroonlijsten: maken deel uit van de gevel en geven aan uw woning een specifiek uiterlijk. Naast het esthetische aspect, spelen ze ook een rol in de waterafvoer. Zorg er dus voor dat de dakgoten, die ondersteund worden door de daklijsten, goed onderhouden zijn. Haal regelmatig restanten uit de kroonlijsten zodat uw dakgoten niet verstopt raken.