Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Lift

Een lift verplaatst mensen of goederen naar een hoger of lager gelegen verdieping. Het is een zeer interessante installatie voor mensen die slecht te been zijn of zware spullen moeten dragen. Daarom is het vaak aangeraden om er één te plaatsen in hoge gebouwen, openbare gebouwen of ruimtes waar veel mensen komen die zich moeilijk kunnen voortbewegen. Wilt u graag de prijs weten voor deze installatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij maken voor u 5 afspraken met vakmannen uit ons netwerk. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Deze installatie is geen werkje dat u vlug zelf kan opknappen. Er komt heel veel techniek bij kijken en het is dus noodzakelijk om de hulp in te roepen van een liftmonteur. Bij ons komt er gratis vijf vakmannen langs en geven u vrijblijvende offertes. 

De comfortabele oplossing voor in huis

U denkt er niet meteen aan bij nieuwbouw , maar het kan heel interessant zijn om in uw woning een plaats te voorzien voor een huislift of deze al meteen te plaatsen. Deze installatie is al lang niet meer weggelegd voor grote, openbare gebouwen, nee, er zijn veel mensen die op de dag van vandaag de voordelen inzien en er eentje thuis installeren.

In een gelijkvloerse woning is het natuurlijk niet nodig. Maar als uw huis enkele verdiepingen telt, is het geen overbodige luxe. Denk maar aan al die trappen die u moet oplopen als u plots slecht te been bent. Of als u uw slaapkamermeubels wilt vernieuwen, hoe gemakkelijk zou het dan zijn om deze meubels naar boven te brengen zonder een trap te moeten gebruiken?

Waar u maar wilt 

Bent u overtuigd van alle pluspunten van deze installatie, maar heeft u geen plaats in uw gebouw? Geen nood. Als er plaats voorzien is, kunnen onze installateurs de installatie met gemak ook buiten installeren. Zo hoeft u geen extra plaats of ruimte af te staan en blijft u profiteren van alle voordelen.