/bouw-3
/bouw-3 Bouw – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Bouw

Heeft u zich in een nieuw project geworpen? Of wilt u verbouwingen doorvoeren, een nieuw huis bouwen, renoveren of andere werkzaamheden uitvoeren aan uw huis? Proficiat voor het nemen van deze grote stap! Maar waar zal u beginnen? Op wie doet u een beroep? Hoe vind je een goede partner voor al deze werken?

Op onze website kunt u gratis uw aanvragen indienen en wij bezorgen ze aan de vakmannen die u nodig heeft voor al uw werkzaamheden. Bouwklaar helpt u om zo snel mogelijk de beste offertes voor uw projecten te vinden. Vul het formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij maken voor u tot 5 afspraken met vakmannen die op locatie een offerte uitbrengen. 


Of u nu een nieuw huis wil bouwen of een renovatie wil uitvoeren, de aard van de werkzaamheden veranderen drastisch.

Optie 1: U bezit een grond en u wil een nieuwbouwwoning

Wat kunnen wij voor u doen? Bouwklaar biedt u vakmannen aan uit uw omgeving voor elke fase van uw werkzaamheden waarvoor u hen het meest nodig heeft. In ons netwerk zitten ook zeer veel vakmannen met een eigen bouwbedrijf.

Kies de juiste methode
Er zijn drie mogelijkheden waartussen u kan kiezen als u een nieuw huis wil bouwen: houtskelet, traditionele technieken of meer industriële methodes.

Houtskelet: economisch, modern, milieuvriendelijk. Houten complexen vereisen een houtskelet die de daken en vloeren ondersteunt. Nadien wordt er in de holle ruimtes isolatie geplaatst. Voor de buitengevel van uw huis heeft u hier de ruime keuze tussen hout, beton, steen, baksteen of gips.

Traditionele technieken: net zoals bij de industriële methode worden de elementen afzonderlijk gevormd en ter plaatse gemonteerd. Aarzel niet om de prijzen te vergelijken. De funderingen zijn gemaakt van gewapend beton en houten frames.

Industriële methode: deze methode wordt vaak gebruikt en biedt een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Doe zeker een beroep op onze vakmannen voor elke fase van uw bouwwerkzaamheden.
Geconfronteerd met deze enorme klus, wenst u natuurlijk om ze op uw eigen ritme af te werken. Heeft u af en toe nood aan een helpende hand? Laat onze vakmannen u dan helpen. De professionals uit het Bouwklaar netwerk kunnen u helpen met verschillende werkzaamheden:

Raadpleeg direct de pagina die overeenkomst met de gewenste service en stuur ons uw aanvraag op. U zal snel tot 5 afspraken ontvangen met vakmannen die bij u langskomen om een offerte op maat te maken. 

Optie 2: U wilt een bestaande woning veranderen

Uw huis is goed uitgerust, maar u wilt graag wat tijd besteden om het geheel te verbeteren, beter uit te rusten en waarom geen extra ruimte creëren, een zwembad installeren of uw tuin heraanleggen? Voor al uw verbouwingen kunnen de vakmannen uit ons netwerk u helpen. Er zijn heel wat bouwwerken die uitgevoerd kunnen worden in een bestaande woning: