Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Veiligheidsdeuren

Een gepantserde deur is meestal een extra beveiliging, als het gaat over inbraken van buitenaf. Maar het beschermt niet alleen tegen inbraken. De legeringen die de deur bevat zorgen voor thermische en akoestische isolatie.

Vul onderstaand formulier in en wij sturen professionals die een offerte op maat voor u opstellen. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Waarom een gepantserde deur plaatsen?

Ter bescherming. Bij 80% van de gevallen, gebeuren de inbraken via de deur. Inbrekers gebruiken deze weg omdat het vaak de zwakke plek van uw woning is. Als deze plaats goed ‘bewapend’ is, zullen de inbrekers het al snel opgeven.

Ter isolatie. Dit soort deuren zijn interessant omdat ze verlies van warmte en energie tegen gaan.

Moet ik heel mijn deur vervangen?

Nee, u moet niet heel uw deur vervangen om er een bepantsering aan te brengen. U zult gewoon uw installatie moeten bekleden met een bepantserde laag. Wat het kader betreft, deze hoeft u ook niet helemaal te vervangen, omdat het gepantserde deel meteen in de deur wordt ingevoegd.

Om een maximale bescherming te garanderen, zou een slot met meerdere veiligheidspallen toegevoegd kunnen worden. Hoewel het materiaal en het systeem best wel zwaar zijn, zult u bij het thuiskomen niet het gevoel hebben dat u een gevangenis binnenstapt. Door de jaren heen is de technologie zodanig verbeterd dat de bepantsering zeer discreet is.

De prijs van een dergelijke installatie varieert en zal afhangen van uw wensen. De investering is volgens uw budget en zal uw huis een zekere meerwaarde geven.