/beveiliging-5
/beveiliging-5 Beveiliging – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Beveiliging

Een alarmsysteem is in 95% van de gevallen een goed afschrikmiddel. Gecombineerd met een veiligheidsdeur vermindert u aanzienlijk het risico op onaangename verrassingen. Investeren in een goed beveiligingssysteem wordt zo een must.

Er bestaan verschillende middelen om uw woning en uw familie te beschermen. Neem een van de professionals van Bouwklaar in vertrouwen om het juiste beveiligingssysteem te kiezen. Laat ons weten wat uw project is door het formulier van de juiste categorie in te vullen. Wij maken voor u tot 5 afspraken met professionals bij u in de buurt. Zij komen bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en om een offerte op te stellen. U kiest vervolgens de vakman uit die het beste bij uw wensen past. 


Welk beveiligingssysteem kiest u?

Alle alarmsystemen zijn goed om indringers af te schrikken en uw veiligheid te garanderen. Afhankelijk van uw wensen, situatie, budget of uw woningen bieden zich verschillende oplossingen aan:

Camerabewaking is één van de meest effectieve manieren op gebied van inbraakbeveiliging. Het systeem kan dan wel zichtbaar zijn aan de buitenkant, het kan ook aangesloten worden op een extern apparaat dat u (of de politie) in real-time zal waarschuwen bij een inbraak of diefstal. 

Slotenmakers kunnen op hun beurt complexe mechanismen verstoppen en verhogen uw veiligheid.

Ook tegen brand kan u zich beveiligen aan de hand van een brandbeveiliging. Neem dat zeker in overweging, want het kan levens redden!

Schrik dieven af

Het is ook mogelijk om in te spelen op de natuurlijke factoren van uw huis die u beschermen, of andersom, die u in gevaar brengen als ze niet goed bewaakt worden. De verlichting rond uw huis is hier een zeer goed voorbeeld van.

De aanwezigheid van buitenverlichting heeft het voordeel dat het ongewenste bezoekers afschrikt. We onderscheiden binnen de buitenverlichting twee soorten: permanente en periodieke verlichting.

Het is belangrijk dat u goed weet waar u uw verlichting plaatst. Let op voor eventuele plantengroei, want dat kan de effectiviteit van uw verlichting verminderen en daarbij ook de visuele controle door anderen. Zorg dat uw buren verdachte bewegingen kunnen opmerken. 

Bescherm uzelf tegen indringers

Als de toegang tot uw huis niet goed of niet zichtbaar is, is het beter om de zichtbaarheid te verhogen. Uw interieur moet vanaf een afstand zichtbaar zijn, om niet te toegankelijk te lijken voor dieven. Denk er bijvoorbeeld aan om uw bomen of struiken op tijd te snoeien, zodat ze niet over uw huis gaan groeien. Een goede zichtbaarheid zal het makkelijker maken voor uw buren om alles te controleren als u niet thuis bent. 

Planten gebruiken om dieven af te schrikken? Goed idee! Een netelige doorgang is interessant om de doorgang naar bijvoorbeeld een raam te verhinderen. 

Persoonlijk advies ontvangen

Doe een gratis beroep op de diensten van experts bij de lokale politie of uw gemeente. Hun advies is neutraal en vrijblijvend. Bezoek onze site om te profiteren van onze diensten. 

Doe een beroep op onze vakmannen

Vul nu een aanvraag in voor de beveiliging en ontvang tot 5 gratis afspraken.