Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Badkamerrenovatie

Er gaat niets boven een mooie badkamer met nieuwe en functionele uitrustingen. Heeft u besloten om werkzaamheden uit te voeren in deze ruimte en bent u op zoek naar een loodgieter voor advies of het leveren van een installatie? Wij kunnen u daarbij helpen. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat professionals bij u langs komen om een offerte op maat te maken. 


Klus beschrijving
Uw gegevens
Bevestiging

Deze kamer (her)inrichten vereist een inspanning en vraagt tijd om alles goed voor te bereiden. Wilt u een bepaalde installatie verplaatsen, uw bekleding veranderen of nieuwe elementen installeren? Deze veranderingen zullen enkele jaren een impact hebben op deze plaatst, het is dus heel belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hier enkele punten waar u aan kunt denken:

  • Sanitair: douche, toilet, bad, spoelbak

Welke installaties kiest u? En hoeveel zal u er plaatsen? Heeft u de beschikbare ruimte al afgemeten? 

Is het nodig om de waterleidingen te verplaatsen voor de nieuwe installaties?

  • Bekleden: muren of vloer

Is het nodig om uw woning te versterken alvorens u nieuwe tegels of andere bekleding gaat plaatsen? Bent u in staat om te pleisteren indien dat nodig is?

  • Kranen

Welk kraantype zal u kiezen, een gewone mengkraan  of de één hendel kraan? Met één of twee kranen? 

Zijn uw leidingen nog altijd conform? Zijn er lekkages die moeten worden gerepareerd? 

  • Meubels

U moet nadenken over de kleuren, de grootte, het type opslag u en/of uw gezin nodig heeft en natuurlijk ook over het budget dat u wilt investeren. 

  • Verlichting

Een verlichtingsplan is nodig om goed te controleren waar u plaats heeft en of het nodig is om extra kabels aan te leggen.

  • Decoratie

Als u van plan bent om werkzaamheden uit te voeren, denk dan tot het einde van uw project en plan een budget in voor de afwerking. Een beetje inspiratie opdoen kan nooit kwaad, neem wat tijd om te zoeken op de websites van de verschillende merken en definieer uw stijl. Zo krijgt u een idee van de verschillende prijzen. 

Een snelle renovatie

Om een facelift te geven aan uw badkamer, bestaat er een zeer gemakkelijke oplossing die toegankelijk is voor ieders budget; schilder uw muren of meubels! Dat kunt u herhalen op basis van uw behoeften en op elk gewenst moment.

Uw badkamer is een vochtige ruimte en het is niet altijd evident om zo’n plek te schilderen. Daarom is het nodig om geschikte verf te gebruiken en uw muren goed voor te bereiden. Onze schilderexperts staan tot uw beschikking voor meer informatie.