/architectuur-8
/architectuur-8 Architectuur – Bouwklaar
Hulp nodig?
030 266 9660
Hulp nodig?
030 266 9660

Architectuur

Een architect ondersteunt u bij het volledige traject van uw bouwproject. Een goed, persoonlijk contact en een goede reputatie zijn dus onmisbaar voor een geslaagde samenwerking. Heeft u belangrijke bouwplannen? Dan is het belangrijk om de juiste architect te vinden die al uw dromen laat uitkomen.

Met Bouwklaar vindt u professionelen met de juiste ervaring. Dien dus snel uw aanvraag in en ontvang tot 5 gratis afspraken met architecten. Zij komen langs om uw plannen te bespreken en brengen vervolgens een offerte uit. U kunt dan de architect kiezen met wie u wilt samenwerken. 


De zoektocht naar een goede architect

Het is niet gemakkelijk om een keuze te maken uit alle vakmannen die zich aanbieden bij u. Sommigen zullen het budget belangrijk vinden, terwijl het voor anderen vooral belangrijk is dat de architect nabij is. De selectiecriteria zijn talrijk.

Wij sommen voor u de elementen op die kunnen helpen bij uw beslissing:
  • Wenst u regelmatig bezoek te ontvangen van uw architect of wilt u een constante aanwezigheid? Dan is het aangeraden om hem te zoeken in uw regio. 
  • Reputatie is één ding, overboeking een ander! Zorg ervoor dat de aannemer die u gekozen heeft aanwezig kan zijn op de belangrijkste momenten van uw werkzaamheden en dat hij beschikbaar is als u vragen heeft en als er belangrijke documenten opgesteld moeten worden.
  • De keuze van de partners voor uw verbouwing en de manier waarop uw architect met hen samenwerkt, is ook belangrijk. Vraag hem of hij hun rekeningen controleert, wat de criteria zijn die niet geaccepteerd worden en of hun offertes aanvaardbaard zijn.
  • De band die u heeft met de expert! En ja, dat is het belangrijkste gevoel om de juiste beslissing te maken.
  • De manier waarop hij u factureert: gaat het om een vast bedrag of een percentage? Controleer goed of dit past bij uw project en budget, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. 
  • Doe een beroep op klanten die al overtuigd zijn over het werk van de architect. Bezoek de huizen van de voormalige klanten en baseer u op hun beoordelingen om een oordeel te vormen. Vraag hen ook of de geschatte prijs dicht bij de uiteindelijke prijs lag.

Ontdek betrouwe partners op Bouwklaar

Door een aanvraag in te dienen op onze website kunt u gemakkelijk contact leggen met architecten. Op basis van uw project kunnen zij contact met u opnemen, als het voldoet aan hun criteria (geografisch, specialisatie, agenda, etc.).

Nadien is het aan u! Baseer u op de criteria die wij hierboven hebben opgesomd om uw keuze te maken. Elk project is persoonlijk en het is dus aan u om de juiste vragen te stellen om zo de ideale partner te vinden.